Wie zijn wij

Sneltehuur.nl is een bedrijf dat zich bezighoudt met de aankoop en verhuur van bedrijfsobjecten in Friesland. Alle aangeboden locaties zijn in eigen bezit, waardoor wij u snel van dienst kunnen zijn. Graag nodigen we u uit voor een bezichtiging op één van onze locaties!

Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan gerust contact op met Theo van Balen! Tel 06-27078525

Extra ruimte nodig?

Op zoek naar extra ruimte voor uw (2e) auto, bootje of (overtollig) huisraad? Of heeft u als zzp’er een kleine bedrijfsruimte nodig in Leeuwarden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over garageboxen en bedrijfsunits, die u voor een aantrekkelijke prijs per maand kunt huren.

 

Waarom Sneltehuur.nl?

  • Opslagruimte in elke maat
  • Oppervlakte vanaf 17m2
  • Uw gehuurde ruimte is 24/7 toegankelijk
  • Toegang met eigen unieke codesleutel
  • Het gehele terrein is voorzien van verlichting
  • Het gehele terrein is omheind
  • Terreinen zijn voorzien van professionele camera bewaking
  • U betaalt alleen uw eigen verbruikte energie

 

Opslag- of bedrijfsruimte

Onze units zijn zeer degelijk gebouwd, met afmetingen van 32m2 tot 220m2. De scheidingswanden dienen tevens als bouwconstructie, zodat er gemakkelijk een verdiepingsvloer te plaatsen is.

Elke unit beschikt over een eigen energie- en wateraansluiting en is aangesloten op de riolering. Een toilet is dus eenvoudig te plaatsen. Bekijk hier het aanbod opslagruimte, kantoorruimte of bedrijfspanden.

Garageboxen / Budgetbox

De garageboxen, met een oppervlakte van 17m2 (6 meter diep), zijn ruim, licht en verlicht. U betaalt alleen uw eigen energie. De budgetboxen hebben een oppervlakte van 8,5 m2. Deze zijn uitermate geschikt voor staling van uw motor of andere rijwielen.

Bekijk hier het actuele aanbod garageboxen.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons voorop. Het gehele terrein is voorzien van verlichting, ook ’s nachts. Op onze terreinen is camera bewaking aanwezig. Met uw eigen unieke codesleutel heeft

u 24/7 toegang tot het terrein (het schuifhek kan met behulp van deze codesleutel geopend worden). De toegangscontrole gebeurt door registratie.

Het gehele terrein is omheind door een goed en veilig hekwerk. De boxen zijn daarom uitermate geschikt voor opslag van uw kostbare inboedel en dergelijke.

Tevens zijn de terreinen voorzien van professionele camera bewaking.